Wednesday, December 12, 2012

12.12.12~ serasi bersama~ ambil gambar visa bersama~

Hihi cantikkan tarikh harini..
Nasib baik bukan hujung minggu..kalau tak pasti ada yg buat kenangan celebrate event special harini..

Kebetulan pula harini kami ambil gambar visa... So lain kali senang nak ingat tarikh gambar visa kami diambil.. Hihi

Tengahari tadi lepas balik dari library awam, ambil ayah damia terus gi ambil gambar visa. Pastu gi hospital Johor Specialist pula melawat 2 org sakit.. Satu anak kawan ayah damia, satu lagi bapa students saya... Pastu bergegas ke JB pula cari makan.. Haishh penat ke hulu hilir..:))





Serasi bersama tak kami???





Saya dengan tudung baru beli semalam.. Hihi





Berkot bagai nak amik gambar visa.





My MR. NICE GUY!!!





Masa melawat org sakit.. Actually anak kawan ni yang kena jahit kepala akibat terhantuk kat dinding. 8 jahitan jugalah yg kena. Eh tetiba ja Ayyunie selamba baring kat situ.. Dah ngantuk dah tu agaknya.. Pastu sambung gi melawat lagi sorang lagi pesakit.

P/S: Semoga urusan perjalanan kami lancar dan semoga pesakit2 semua cepat sembuh dan sihat. Aminnn...

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment