Sunday, December 16, 2012

Jom swimming!!!

Weekends yg sibuk ke hulu hilir walaupun sepatutnya semalam saya ke KL ambil mertua datang JB.. Tapi postponed pula datang hujung minggu depan. Ok gak dtg minggu depan sebab saya dan suami cuti akhir tahun.

Semalam ada kerja di Hotel Paragon. Lepas tu ke Seoul Garden KSL city pula utk menikmati steamboat yg famous amos tu. Otw balik recce tempat nak swimming.. Ramainya org masa kami sampai jam 6 ptg tu.. So decided pagi ni lah bawa budak2 swimming.




Ni lah tempat yang kami tgh otw sekarang. Harap cuaca baik2 sahaja. Jom swimming!!!

P/s: Tak gi holiday pun tak lekat rumah hokeyyy.. Erkkk apasal dah seminggu tukang buat rumah sebelah tak datang??? Aman dunia.. Muahahaha


- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment