Friday, December 14, 2012

Exercise time bersama bakal engineer saya!!!

Kejadian khamis lepas..masa dalam jam 6 petang.. Lokasi playground taman perumahan saya tapi yg jauh sikit..




Both Damias pakai sweater sebab malu nampak ketiak. Ayyunie lagilah pantang nampak org pakai baju nampak ketiak mesti cakap "seksinya"..kuat2 pulak cakap tu.. Aleesya kadang2 ok kadang2 tak nak juga pakai baju nampak ketiak..




Sebelum exercise main slide dulu




Ayyunie pun sama, kakak main apa, itulah yg dia nak ikut..




Lepas tu barulah start exercise.. Bersungguh2 both Damias ni exercise.. Suruh gilir2 main pun masing2 tak nak turun..




See ayyunie caru idea cam mana nak hentikan kakaknya dari main2.. Haha.. Bakal engineer ibu sorang ni.. Kat rumah kita memang panggil Ayyunie engineer kadang2.. Agak2 kenapa??




Hah finally dapat juga exercise ya bakal engineer ibu.. Hihi.. Pastu segala bagai exercise machines kat situ diaorg cuba.. Bagus2.. Jangan jadi macam ibu dan ayah yg malas exercises ni ya!!!


P/s: lepas solat jumaat nak collect passport yg saya renew pagi tadi via online..


- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment