Wednesday, December 26, 2012

Posing after jogging

Tertarik dgn arca2 frame yang dibina dalam A Famosa ni.. Pagi tadi sempat kami ke sini utk posing-posing..



Saya dah ready.. Tapi ayah damia pula main2..




Cantikkan frame LOVE ni..:))




Ada juga noted2 lagu.. Sangat cantik deco2 kat sini, macam taman yang utk orang kahwin..





Lepas dah posing2, lebih kurang setengah jam kemudian, both damias pun sampai bersama unclr aunty tok ma dan tok ayahnya.. Wahhh saya sgt happy lepas 2 hari 2 malam tak jumpa..:))

Lepas ni tok ma dan tok ayah akan ke KLIA terus balik kelantan... Saya dan lain2??? Yeayyy shopping time dan jalan2 bandar Melaka..


- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment