Monday, December 31, 2012

Kelam kelibut di hari terakhir tahun 2012

Memang sangat kelam kelibut. Otw nak gi bayar yuran tadika both Damias, singgah office kejap. Alih2 tengok dah ramai yang nak daftar anak masing2 utk kelas tuisyen dan bahasa. Tak menang tangan dibuatnya. Masing2 datang daftar dengan anak pakai baju seragam sekolah.

Pastu tinggal office utk staff kejap, gi tadika both Damia buat bayaran yuran, beli buku, beli uniform, ambil jadual dan lain2. Kiranya saya antara yang terlambatlah jugak. Almaklum ler back to back holiday!!!





Bayaran utk Ayyunie 1 sem. Means sampai bulan Mei 2013. Yang tolak2 tu maksudnya dah bayar deposit awal masa booking kelas nak pagi atau petang bulan 10 aritu.





Ni bayaran untuk Aleesya pula. Wahhh tetiba jer tahun ni ada bayaran utk makanan dan yuran khas setahun. Dah tu tiap2 tahun yuran bulanan naik. Demi pelajaran anak2, apa pun boleh bayar kan.





Oraittt, updated blog cepat2.. Sebab nak gi True Harmony Spa. Harini last day redeem voucher. Sibuk cam mana pun, peluang free utk treatment badan jangan dilepaskan..:))

P/s: Harap saya tak sesat cari True Harmony tu sorang2.. Cepat2 treatment nak balik office banyak kejeeee sedang menunggu.

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment