Friday, July 2, 2010

TWILIGHT - Aku yg ketinggalan...


Malam tadi first time layan movie TWILIGHT ni kat channel 413, Star Movie..
Serius cakap...first time ok...sekali lagi first time...
Selama ni asyik dgr org cerita tentang bestnya TWILIGHT ni...
Tapi tak berkesempatan nak tgk pun..
Then kengkonon ader perasan macam..
"alah citer vampire bukannya best pun, dah lah aku ni penakut"

Tapi malam + awal pagi tadi...
Ia telah mengubah segala persepsi ku..
Sebab citer tu...
WALLAAAAAAA.........BEST GILER....

Bayangkan malam tadi mula2 tgk TWILIGHT jam 11.00pm - 1.00am..
Pastu layan lagi sekali, kul 1.00am - 3.00am..
Ntah kenapa lak tiba2 Star Movie tayang citer tu sampai berulang 2 kali..
Tapi still layan tu...
Siap kejutkan ayah damia yg lena diulit mimpi kat sebelah..
Tapi kejap jer ayah damia layan..pastu sambung zzzz balik...

Tapi apa2 pun...memang best giler giler ah citer tu..
Rasa rugi pulak tak tgk citer tu dari awal...
Memang ketinggalan zaman kan...
Huhuhuhu..
Tolong bagitau, apa lagi yang ibu tertinggal pasal TWILIGHT ni...
Nak qada tgk ni...
Next week ader yg baru punya kan...ECLIPSE...
Harus tgk jugak ni...


p/s: Masih terbayang2 masa Edward ngan Belle dok bercinta atas pokok kat hutan tu...masa tu yg Bella nak belajar menari tu.....perghhh..romantik giler....tapi dok terbayang gak cam mana lah shooting tu dibuat erkk..

p/s: Perasaan tgk TWILIGHT macam tgk Lagenda Budak Setan rasanya...tapi lebih feel...

p/s: Semalam bukan malam jumaat ke??? hahahaha...




Post a Comment