Sunday, July 18, 2010

Dah siap reply komen...


Baru kejap tadi, ibu dah reply semua komen2 7 entry sebelum ni..
Kebetulan pulak malam ni ayah damia tak der sebab ader TT..
Budak2 pun tido awal..
So masa yg terluang diisi dengan membalas segala komen2 yg ader...
Tanda menghargai segala kunjungan anda ke blog ibu ni..
Di samping tanda terima kasih atas kesudian anda membaca blog ciput ni...

Kalau sudi, bacalah komen2 yg ibu reply tu yer..
Penat ni hah menaip....
Nak harap weekdays, kadang2 jer sempat komen...
Kadang2 tak sempat...
Tima kasih sekali lagi yer...


p/s: Hari ni sabtu yg sgt hectic....keluar rumah kul 9 pagi...pastu kul 12 tgh antar aleesya + ayyunie balik rumah, then keluar lagi, pastu balik kul 6 petang pi amik aleesya + ayyunie kat rumah main2 kat taman pulak...malam ibu dah tak larat nak ikut ayah damia pi TT...huh...nak tido dulu bye2...gambar2 hari ni upload kemudian yer..
Post a Comment