Wednesday, July 7, 2010

Ayyunie dan buah oren nya....


Malas betul nak transfer gambar2 dalam lappy ni...
Tapi blog tetap nak updated...

Cuci2 mata dulu lah tgk Ayyunie dan orangenya ni...
Sekarang Ayyunie dah berumur 1 tahun 3 bulan..
Dah pandai panggil Aleesya "KAK"
Dah pandai tanya mana "KAK" kalau tak der depan mana dia..
Dah pandai suap2 "KAK" dia..
Dah rajin nak menolong bibik kemas rumah jugak.
Dah pandai dancing2 sambil tangan putar2..
Dah faham kalau kita gi work kena salam n kiss2...dia yg volunteer tau..
Dan lagi satu...dah pandai "buli" "KAK" dia...
Pantang nampak Aleesya duduk diam..
Mulalah, tangan dia tarik rambut kakak...
Jari colek mata kakak...
Kadang2 gigit kakak..
Uishhhh...boleh tahan jugak ni...
Apa2 pun mereka berdua memang sekarang dah ngam..
Paling terharu pabila masa Aleesya + Ayyunie makan2...
Masing2 suap antara satu sama lain...
Siap kakak ajar adik " KITA SHARE-SHARE TAU BABY"..
Sejuk perut ibu mengandung dan melahirkan ni...


Inilah si bongsu ibu..
Bongsu ke?? Yer!!!!!! Bongsu!!!!


Chicky betul Ayyunie time ni...


p/s: Baru balik fitting baju lagi....and berlatih speech....Finally, ader gak baju yg ibu +ayah damia berkenan...walaupun simple


Post a Comment