Wednesday, July 28, 2010

Bagai orang mengantuk di sorong bantal...KAMI MENANG PHOTOSHOOT!!!!!

Hah????? Nak terjojol rasanya mata pabila baca komen tahniah drp mama tisya kat shoutbox....
Sebab apa???
Sebab ibu n family antara yang bertuah terpilih oleh random.org untuk merakamkan detik2 keluarga bahagia bersama KedaiGambarKami!!!!
Memang lah sungguh kami tak percaya...
Tapi bila ibu klik link ni...
Ternyata dan terbukti, memang kami terpilih...yeayyyy..

Ni buktinya!!!!!




Alhamdulillah....rezeki kami lagi...nampaknya ader 2 photoshoot yg kena langsaikan hutang cepat2 ni...
Bolehlah kami berposing sakan anak beranak...
Kalau tak ayah damia lah banyak amik gambar..
Kami anak beranak jadi model jer..
So kali ni takkan lepaskan peluang nak bergambar ber-4 pulak....



p/s: Kalau anda sahabat blogger ibu yg sejati....perasan tak yg ibu sebenarnya tak suka sgt join GA ni...atau apa2 contest yg kemenangannya ditentukan melalui random.org...ibu lagi suka masuk contest yg mana pemilihan pemenang adalah berdasarkan juri dan pemilihan organizer..atau submit gambar untuk dinilai......bukannya cabut undi...sebab dah tau..memang jarang sangat nak dapat LUCK tu kalau main random2 ni....

Tapi hari tu ntah macam mana ntah....tergerak hati nak join contest ni...maybe sebab ader perkataan PHOTOSHOOT tu kot....tu yg gatal tangan nak cuba...hehehehe...alhamdulillah...nampaknya nasib menyebelahi kami...
Post a Comment