Thursday, July 29, 2010

Dah menang contest dress, hadiah pun dapat dress lah kan

Ahad petang haritu,
Lepas balik Lotus Desaru,
Tengok2 ader parcel besar dalam peti surat..
Tgk2 nama Damia Aleesya
Dah agak ni mesti hadiah menang contest..



Pengirim dari Zuarcityshop
Buka2 parcel...Sahhh!!!!! Dapat dress lagi...yeayyy..
Ibu kan suka anak2 ibu pakai dress..


Jom kita tengok gaya Aleesya bersama dress baru tu...




Posing apa lah nak panggil ni yer..




Wah wah...tajam sungguh renungan matamu itu..




Senyuman manis khs utk aunty2 semua..



Ibu suka banget gambar ni...
Credit to ayah damia...




Cam ni ler rupa dress tu..
Kat belakang leh ikat jadi reben...


p/s: Tapi kalau dapat warna pink lagi syiokkkkkk kan...
Alhamdulillah...rezeki anak2 lagi...


p/s: Aiyorkkkk...rasa bersalah pulak tak sempat nak reply komen....


p/s: Pagi ni tak keje pagi...still rasa tak cukup masa...lepas ni nak pi buat banner client, gi breakfast, gi cari bag lens 70-200 mm lagi...weeeeeee...yang penting aleesya + ayyunie ikut lagi....


Post a Comment