Thursday, July 8, 2010

Fitting lagi dan lagi


Tak nak cakap banyak ah..
Tengok jer lah gambar2 kat bawah ni...
Rasanya minggu ni antara minggu yang paling sibuk..
Banyak benda nak buat..
Dari office, anak2, diri sendiri dan suami...

Oh yer..nanti bagi cadangan erk baju mana yg uols suka tgk ibu pakai....dan kenapa??? 
Please...please...need your sincere comment


Biru


Pink


Dress putih


Yg ni try fitting sekali lagi..
Sebab org2 bridal cakap this dress sgt2 sesuai ngan ibu..
Berkali2 diaorg pujuk ibu pakai baju ni..
Tapi ayah damia n ibu memang tak suka sebenarnya baju putih ni..
Need your opinion please..


Ingat datang nak fitting baju jer..
Sekali hah ko amik kena berlatih speech pulak..
Duss Duss!!!! Tak prepare pun..


Berlatih2 ..


Berlatih speech jugak...



p/s: Wish me luck ok.....This saturday for Reheachel (betul ke eja ni???), Ahad Final....


p/s: Baju2 kat atas tu tak fitting ngan accesories betul2 lagi, inner pun kebetulan pakai baju putih hari tu, tudung pun pakai amik jer....nanti kalau uols ader idea best, sila bagi cadangan erk, contohnya baju dress pink tu sesuai pakai ngan tudung bla bla, baju biru tu sesuai pakai ngan kasut bla bla...uols semua kan pandai bab2 fesyen ni...

p/s: This saturday jugak jumpa blogger from KL......hahahaha..mesti awak org pertama tau apa benda lah ni kan...

Post a Comment