Wednesday, July 14, 2010

Beauty Contest - The contestants No 11 - 20

Kita sambung contestant seterusnya


Ibu kepada 4 org anak


Gayanya memang bersahaja dan manja


Calon feveret ibu ni..
Ibu kepada 3 org anak
Comeyy jer tuannya
Perunding perkahwinan


Siap nyanyi2 lagi tau


Marissa namanya..
Umur 17 tahu
Tahun ni SPM
Part Time model kalau tak silap


Penuh yakin speechnya


Yang ni tak yah perkenalkan lagi..
Catwalk dengan penuh yakin gak...ekekke


Memberi speech dah macam ahli politik kata ayah damia..ekekek


Yang penting ibu berani cabar diri sendiri


Alamak, lupa pulak detailnya...
Tak sempat nak amik tahu sebab ibu masih nerbes tau..
Walaupun dah buat speech



Miesya yang penih confident
Macam mana kita tgk make upnya dalam contest ni..
Macam tu lah dia kat luar
Memang contact lens, fake eyelash, foundation tak leh tinggal
Sentiasa comeyy n stylish



Mahasiswi UiTM Shah Alam...
Amik master


Malu2 orangnya


Umur 21 tahun, anak dah 2
Yang sulung 4 tahun, yang bongsu 1 tahun 4 bulan
Tapi kesian tau kat dia sebab takder suara...
Akibat pagi tu jugak keta Exora dia hilang kena curi.
Baru sebulan beli keta tu


Separuh jalan jer bagi speech..
Last2 MC amik alih...


Taukey Butik Avon



So, sekali lagi yang mana satu jadi pilihan??? Jangan kata no 14 ok...sah sah yang tu dah jadi juara..ekekeke


Seramai 700 tetamu yang hadir..
Hi-Tea turut disediakan..
Tiket perlu dibeli daripada outlet masing2
Tapi percaya tak??? Ibu tak lalu pun nak makan..
Setakat jamah2 kuih jer...
Huhuhuhu...nerbes tauuu walaupun dah naik stage


Hahahahaha..masa ni boleh pulak speedlite habis bateri..
Tu yang gelap semacam jer gambar kat atas tu..
Actually tu lah juri2 yang dilantik..
Hujung sekali tu, En Azman, pemilik Salun apa ntah nama dia
Yang berjambang tu En Khalid, komposer yg menaikkan nama Syura, Siti masa dulu2 n so on
Yang 2 org pompuan tu Stokis Shadira..


Nanti update lagi yer...
Mesti boring dok citer pasal Beauty Contest ni
Sedangkan banyak lagi citer2 lain yang menanti..

p/s:

Esok ibu cuti...memang dah lama planning nak cuti..sebab esok nak release tension kat JCARD DAY......siap bagi alasan baekkk punya kat students kenapa kelas esok cancel...lantak ler ko students Yaman...Jangan terserempak madam kat Jusco dah.....ekekeek...selalunya pagi2 kul 8:30 pagi dah sampai kat Jusco tu...nampaknya kena tido awal lah malam ni....

Post a Comment