Tuesday, July 20, 2010

Free Mini Photoshoot Giveaway....

I like photoshoot....Selalu ayahdamia kan yg snaps2 gambar kami...kali ni kalau boleh nak tgk hasil tangan photographer pulak...actually giveaway ni akan dipilih oleh RANDOM...dan kalau terpilih lokasi photoshootnya adalah di Kluang...bukannya jauh pun ngan JB ni kan...kot2 kalau menang (tapi selalunya jarang bertuah..sebab tu kurang suka join GA)...ader gak kenangan photoshoot kami sekeluarga...kepada sesiapa yang berminat  jomlah join dan klik kat SINI ... organised by Catlinaflybaby dan KedaiGambarKami...


p/s: Photoshoot dari Lensamama pun belum redeem lagi....bila nak redeem ni?? Sampai hujung tahun ni jer tu...


Post a Comment