Monday, July 12, 2010

Nazar Seorang suami


Ayah damia dah bernazar....

"Kalau sayang menang, abang nak sembelih seekor kambing, buat kenduri"

Ekekekeke...

Dah menang kan...haruslah tunai kewajipan nazar tu...

Eekekekekke...budget tak menang lah tu...hahahaha


Masa lepas make up...
Jangan tak caya ok pengakuan ikhlas seorang suami

"sayang dah macam Rozita Che Wan dah....comeyyy make up"

Budget tak cantik lah tu...huh


Selepas bergelar juara

Ni jer lah satu2 gambar yang ader...ayah damia sibuk jadi Official Photographer..
So dia memang sibuk snap2 ler kan...

Tanpa sokongan suami, tanpa keberkatan suami, tanpa restu suami, tanpa doa suami, tanpa semakan sppeech suami, tak mungkin "Juara" itu milik aku....

 terima kasih suami ku...kau lah tulang belakang ku, kau lah PA ku, kaulah photographer ku, kaulah event manager ku, kaulah guru bahasaku, kau lah guru posing ku, kaulah guru do & don't ku, kaulah driver ku dan kalu lah segala2nya untukku...

p/s: Insyaallah....pasti buat kenduri kesyukuran sikit...cuma tak tahu bila jer lagi...

Nanti jemput datang erk semua...



Post a Comment