Wednesday, August 1, 2012

Bersahur di hotel sedikit melecehkan..





Gambar2 masa stay kat Quality tak ada.. Yang ada 1 tu jet kat atas.. Sebab baru jer snap gambar kat atas tu, HP pulak tak ada bateri... Dah lah charger tak bawak.. Memang nasiblah lah kan..

First time stay kat Quality hotel ni.. Not bad.. Tgh2 bandar KL betul.. Ayah damia kul 2 pagi jalan kaki jer ke jalan TAR utk cari charger HP.. Tapi malangnya semua jual pakaian utk raya jer.. Gadget2 ni mana ada..

Disebabkan HP kami berdua tak ada bateri, maka kami tak tido sehingga subuh.. Haha.. Yer kami tak tido hokeyy.. Sebab takut terbabas sahur..

Kalau sahur kat rumah senang.. Kami berdua makan kat bawah, anak2 lena diulit mimpi kat atas.. Kalau sahur kat hotel?? Tak pasal2 jugak both DAMIAs kena dikejutkan utk sama2 turun bawah.. Kalau kecik2 dulu tak pa lah sorong jer stroller kan..

So nasib baik both DAMIAs bagi komitmen.. Siap bersahur makan bubur dan koko crunch lagi.. Kami org pertama sampai cafe mak bersahur.. Makanan pun banyak pilihan.. Yang bestnya tu sahur saya pilih makan petai dan sambal belacan.. Haha.. Kat rumah tak leh makan petai, so kat hotel apa lagi.. Makannnn jer lah...

P/s: Berbuka dan bersahur dirumah adalah yang terbaik.. Tapi apa nak buat, demi tuntutan keje, kami sekeluarga hanya betkesempatan berbuka di rumah hanya pada 1st dan 2nd ramadan jer.. Yang lain2 banyak di office berbuka bersama students..

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment