Wednesday, August 29, 2012

Xtvt sesudah sahur dan subuh..:)

Godek2 handphone.. Install benda baru.. Terpengaruh dengan Fasha Sanda punya instagram.. Sebelum ni memang dah install yang collage2 dan edit2 punya apps, tapi yang ni lagi stylo dan best sebab tak skema sangat.. Hehe.. So bila dah install, haruslah tangan ni gatal2 nak edit itu ini kan.. Hehe.. Dan ni lah hasilnya..:)













Kalau yang suka edit2 gambar tu dan tak tahu nak guna apps apa yang cool lagi stylo, boleh cuba apps Instacollage... Sharing is caring...:)

P/s: Kalau sesiapa perasaan, saya sekarang dah jarangggggggg sangat updated blog guna lappy.. Semuanya di hujung jari guna HP jer.. Sebab tu gambar kecik2 dan ada yang blur berbanding updated guna lappy.. Boleh kira ngan jari berapa kali saya updated blog guna lappy..:)

P/s: Uolss suka updated blog guna lappy atau HP atau tab/ipad??

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment