Wednesday, August 1, 2012

Iftar di Bangi Beriani House

Kebetulan kami ada keje kat KL last weekends, so ayah damia ajak kawan2nya berbuka puasa sama2... Kami bertolak dari KL ke Bangi dalam kul 6:20.. Nasib baik tak jammed.. Sampai kat Bangi tepat2 kul 7 malam..

Yang bestnya tu, kami semua tersalah tunggu tempat meet point.. Kami tunggu kat JM Beriani House.. Kawan2 ayah Damia pulak tunggu kat Bangi Beriani House..

Ni sebab mula2 kawan ayah damia cakap tunggu kat JM Beriani house.. Rupa2nya JM Beriani House dah berpindah ke depan sikit.. So JM Beriani House dah bertukar owner jadi Bangi Beriani House.. Huhuhu.. Nasib baik kedua- dua tempat tu dekat jer..:)

Kami sampai2 jer tempat makan, dah bunyi org azan.. So gambar2 makanan memang tak ada..:( lagi pun HP saya pulak tak ada bateri.. Haishhhh.. So gambar2 kat bawah ni belas ehsan Eliza..



Ni masa dah nak balik dah.. Nasib baik sempat snap2...



Sementara kami ibu bapa dok berbual2, anak2 apa lagi.. Main2 lah kan.. Amboiii suka betul ayyunie yer.. Walhal mula2 tu nak masuk geng malu2...




Masing2 ada 2 org anak buat masa ni..:).. Akan datang tak tahu lah kan.. Ngeh ngeh ngeh..:)




Sama umur Eiymann dan Aleesya.. Yang bezanya Aleesya tinggi sikit...




Us... Before balik!!!
Tq uolsss belanja kami makan buffet aritu..next time kita gathering lagi ok..:)

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment