Thursday, August 23, 2012

Naik motor berdua beli nasi berlauk... eh berempat lah pulak!!!

Pagi2 lepas subuh ajak ayah damia naik motor pergi beli nasi berlauk.. pada mulanya ingat nak dating berdua jer.. sekali dah siap2 pakai tudung, aleesya bangun.. pastu ayyunie pulak bangun.. hurmmm nak tak nak bawak jugak lah diaorg walaupun tak mandi lagi..



Ingat nak beli kat KB.. tapi disebabkan dua org ni bangun.. beli kat depan rumah mertua jer lah.. ramai betul pelanggan ni.. sorang2 beli sampai 10 hingga 15 bungkus...





Dah beli nasi, ayah damia bawa round2 pusing kg dia.. pastu siap imbas kembali lagi kenangan zaman dia kecik2 dulu..




See, suka betul both Damias naik
motor.. selalu bangun kul 9 pagi.. ni bangun kul 7 pagi semata2 nak naik motor..




Aleesya lah paling best, hari2 cik Jah dia bawak naik
motor beli ais krim... Ayyunie ikut mood.. kadang2 takut kadang2 tak...:)

p/s: Time2 balik kg cam ni lah boleh naik motor..:)

p/s: Bila kali terakhir uolss naik motor??

- Posted using BlogPress from my iPhone
Post a Comment