Monday, August 27, 2012

Ada apa setelah 10 hari bercuti????

Assalamualaikum.. Rasa macam
Lama je tak updated blog kan.. cam mana raya anda semua??? Pasti happy dan meriah bersama keluarga tersayang dikampung kan..:)

Saya selamat tiba di JB hari jumaat lepas. Bertolak jam 8 pagi dari P. Mas, dan tiba rumah jam 6.30 ptg.. Alhamdulillah.. Traffic lancar sangat2.. Cuma masa kat Endau hujan lebat seketika...





Luggage yang separuh dah unpacking dan basuh mana yg kotor.. Lagi 2 beg masih tak buka lagi..hujung minggu sabtu dan ahad misi wajib ler mengemas rumah kan..:)





Oh yer semalam saya dan suami dah start puasa 6.. Insyallah.. Kami berdua akan direct puasa start semalam.. Kalau tak ada aral melintang, jumaat ni RAYA lagi kami..

Semalan kami berbuka di Restoran Singgah Selalu Danga Bay...alhamdulillah..nikmat berbukan bersama keluarga kecil kami..





Walaupun pagi tadi bangun sahur, tapi tak ada idea pulak nak masak apa utk both Damias pagi ni.. So pagi ni bawak both Damias beli Mc'D sarapan kat office ibu jer lah yer.. Banyak benda kena buat ni selepas seminggu bercuti...

P/s: Ok lah sampai sini dulu.. Nanti kita sambung lagi yer..

P/s: Eh, malam tadi saya terkejut sebab tgk iklan Jacobs saya keluar lagi masa siaran mentor raya.. Walhal saya ingat dah tak ada sebab dah lebih sebulan kan.. Haishh masa org kampung tanya aritu, saya cakap iklan tu dah habis..hurmmm

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment