Saturday, August 11, 2012

Hadiah dari Mesir

Hadiah dari Mesir ni adalah daripada student saya. Student saya tu ikut ayahnya pindah Mesir atas tuntutan kerja. Bulan lepas dia balik Malaysia bercuti di Negara sendiri.. hehehe.. Lepas raya ni dia kembali semula ke Mesir. Jom tgk apa hadiah yang diberi kepada kami sekeluarga.



Ada 3 helai pashmina, 2 tulisan al quran atas Papyrus, ada makanan, dan juga kotak emas dari Mesir, hehehe




Paling tertarik hadiah yang ni. Agak besar jugak yer tulisan ayat2 suci ni. Nampaknya kena tempah frame khas utk framekan tulisan ni.



Yang ni yang versi kecik sikit, pun nak rempah frame jugak ni.. Berhajat nak gantung kat office yg ni..



Yang ni makanan.. Macam peanut butter yang sapu kat roti tu, tapi lebih crunchy..

Alhamdulillah.. Rezeki dari sana.. Ramai dah students saya sampai ke merata negara. Walaupun baru darjah 1 ada yang dah menunaikan umrah, ada yg dah sampai london, ada yang dah gi Dubai, ada yang dah pernah gi Hong Kong dan macam2 tempat lagi. Dan setiap kali mereka pulang, pasti tak lupa cenderamata utk cikgu yang sorang ni.. Syukran syukran..

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment