Thursday, August 9, 2012

Review|| The MInes Wellness Hotel

Masa gi KL last week, duduk hotel ni free jer.. Kenapa free?? Sebab dah bayar awal2 kat Matta Fair awal tahun bulan Mac aritu.. Haishh mentang2 lah dah nak expired voucher 31 Ogos ni, cepat2 redeem.. Kalau tak burn lagi lah voucher ni..



Senang jer cari hotel ni, sebelah the Mines jer.. Tapi punyalah ramai org cina sebab ada events utk Amitabha khas dari China.

Keadaan hotel ni sangat cantik dan nyaman.. Penuh dengan kehijauan serta deco2 dengan kayu yang unik..

Mula2 masuk bilik ni, wahh luasnya..




Tapi TV kecikk jer dalam almari tu.. Selalukan org guna LCD.. no TV kecik yang biasa tu..



Yang ni special kot.. Ada backyard lepas bukak sliding door.. Sangat2 cantik, malam masa supper order burger kami anak beranak makan kat sini.. Sungguh tenang dan nyaman.. Tapi ada nyamuk lah pulak..



Pintu belakang yang unik!!!




Buka jer pintu belakang tu terus boleh access ke pantai buatan.. Tapi sayangnya kamo tak sempat pun nak menikmati pool dan pantai buatan yang ada...




Bilik air pun besar...




Bathtub wajib ada utk both DAMIAs...




Aksesori yang dibawa balik utk dijadikab koleksi...:)

So far hotel ni not bad, surrounding yang nyaman dan selesa... Cuma kami rasa kami jer melayu yg stay kat situ.. Yang lain2 semua cina.. Maybe masa tu kami stay ahad dan isnin, so tak ramai org.. Yang ramai warga cHina yang datang ada events... Nak shopping pun senang, ada The MInes, South City PLaza dan AEON.. Tapi kami ke KLCC gak.. Hehe


- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment