Wednesday, August 15, 2012

Kuih raya kuih raya!!!





Malam tadi dah dapat kuih raya.. Order dgn staff saya jer senang..kalau kita tak support sesama kita sapa lagi kan.. Hehe





Ni kuih yang saya order. Banyak conflakes kan.. Dah both DAMIAs suka makan yg tu, order jer lah.. Janji ada org makan. Ni pun dah setengah balang habis cornflakes coklat tu dimakan oleh saya dan anak2.. Hehe

Saya kurang gemar order kuih yg warna warni sebab rasa takut jer nak makan.. Lebih suka kuih yg warna pastel atau coklat..

P/s: teringat masa remaja dulu, gigih buat kuih raya sorang2 ikut resepi.. Tapi sekarang?? Hurmmm order jer lah..

P/s: Memang respek org yg buat kuih sendiri...uolsss buat sendiri atau tunjuk2 jer??


- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment