Friday, August 3, 2012

Suamiku peminat shopping online ZALORA

Saya sendiri pun tak percaya suami saya akhirnya minat beli pakaian via online shopping. Segalanya bermula masa iklan ZALORA keluar dalam blog saya, pastu suami saya pun klik lah kat link tu.. Sekali tgk macam2 ada. Suami saya try test membeli pakaiannya sendiri dulu utk jaminan yang services di ZALORA ni bagus, dah lah shipping free for the all items, sekali memang ternyata shopping di ZALORA sangat puas hati!!!




Kemudian suami saya pula membeli lingerie yang separuh berkait utk saya. Terkejut beruk pabila parcel tu sampai ke galeri kebaya saya sebab setahu saya memanh tak ada beli online apa2. Rupa2nya suami saya suprisedkan saya. Katanya kini tak yah malu2 lagi nak beli lingerie sexy utk saya.. Sexy tak sexy, bayangkan separuh badan atas lingerie tu berkait.. Awwwwww




Then barulah saya tahu rupa2nya lingerie dibeli dari ZALORA




Pastu suami saya beli pulak kasut utk dirinya sendiri. Wah memang hebat ni penangan ZALORA!!!!




Then semasa kasut sampai, disertakan juga dgn katalog ZALORA..



Sekarang trend JOVIAN MANDAGIE kan.. Baju yang ala2 pendek dan kain kembang payung. Harga bermula RM 299 ke atas




Dalam katalog ni juga ada baju2 kurung, jubah dan aksesori raya!!!




Then ayah damia juga dapat beberapa keping voucher. Yang paling best next shopping dengan ZALORA, akan dapat diskaun RM 30 dengan voucher yang diberi.

Insyallah, harini sampai ler wedges saya dan kameja yang baru ayah damia beli semalam via ZALORA juga.. Memang semuanya dihujung jari sahaja. Duit keluar pun tak rasa..:)

P/s: Uolss dah try shopping via ZALORA?? Try lah.. Harga pun berpatutan!!

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment