Monday, August 19, 2013

Ucapan Hari Raya Aleesya dalam majalah Mami & Baby

Jenuh tau mencari majalah Mami & Baby keluaran Ogos 2013 ni. Sebelum balik Raya dah cari, rata2 salesgirl cakap tak sampai lagi. Kat Kelantan pun dah cari, langsung tak ada majalah ni. Pa & Ma banyak lah. Pastu balik JB, cari lagi.. Alasan salesgirls pulak, cuti raya, so Majalah tak sampai lagi.. Macam2 kan..

Semalam ada kawan FB tagging gambar Aleesya kat saya, finally dapat juga tgk kan. Harini gi cari kat MyNews Aeon, nasib baik ada. Cashier pun cakap baru sampai.


Ni lah cover majalah tu. Dah 19hb, baru dapat jumpa keluaran Ogos punya.


Ucapan ni sepatutnya sesuai diucapkan sebelum balik Raya kan. Tapi tak pe lah.. Janji masih bulan Syawal.. Banyak2 gambar pakai baju raya yang saya emailkan kepada wartawan, gambar ni jua yang dipilih..:) Oh ya, Aleesya boleh masuk ruangan ni sebab aritu sebelum puasa, ada seorang wartawan ni call minta saya hantarkan ucapan hari raya beserta gambar pakai baju raya daripada Aleesya. Gitulah kisahnya.

P/s: Kita tunggu sebuah lagi majalah keluaran Sept pula ya. Insyallah..



Post a Comment