Thursday, August 29, 2013

Lepak-lepak di Mc'd & McCafe Singapore

Ni gambar2 time Shopping Syawal di Singapore tempoh hari. Masa ayah damia nak install aksesori keretanya tempohari, ditinggalkan kami kat sini sebab lama juga nak pasang itu, nak pasang ini. 


Both Damias dah beli set happy meal sorang satu.


Lepas tu temankan ibu nak makan kek pula kat sini. Jangan bimbang, sijil Halal terpampang besar kat dinding.


Ayyunie tu makan pun nak, main kat playground pun ya.


Apa2 pun Ayyunie kena makan dulu ya..:)


Aroma cappucino yang sangat memikat hati.


Tak cukup dengan set happy meal, ditambahnya lagi nugget 9 pieces.. Hohoho.. Terbaikk nak!!! Janji habis makan.. Hihi.. Lepas tu barulah nak main kat Playground tu.
Post a Comment