Tuesday, August 6, 2013

Makan Malam di Nandos...

Sabtu lepas, kami makan malam di Nandos.  Bukan berbuka ya, sebab kami hanya berbuka air nyor sahaja dalam kereta otw nak ke sini. Sampai sahaja Plaza Pelangi, terus solat dulu. Then baru ke Nandos. Dekat jam 8 malam juga baru kami makan.


Kami amik set "buka puasa".. Walaupun tulis only RM56.00, campur tax bagai total RM65.00...


Appetizer.. Dressing salad. Saya sorang jer lah makan jawabnya. Kalau campur mayonis, Aleesya suka. 


As usual, mild peri2 utk saya. Side dishes mediterran rice tak sampai lagi masa ni sebab kena tunggu 15 minit pulak sebab nasi baru masak.


Hot peri2 utk ayah damia. Hot sangat sampai makan pun tak habis. Mulut kebas katanya.. Kikiki


Coslow utk both Damias.


Dessert.. Chocolate roll.. Sedap sedap sedap..


Sambil2 tunggu nasi sampai. Aleesya tu demam sikit2 lagi..


Budak ni lah request sebenarnya nak makan Nandos.. Layannn budak demam..


Dapat sampul duit hari raya dengan setiap pembelian pakej ni.


Balik jer makan Nandos, singgah SOBB beli bunga api. Amik mood budak2 nak raya kan..happynya diaorg. Ni kat kampung lagi happy sebab ramai cousins dan ayah saudara melayan!!!











Post a Comment