Sunday, August 18, 2013

Breakfast Raya dah siap!!!


Ni gambar breakfast raya in the making pagi2 tadi. Masa ni tgh tunggu nasi lemak panas2 masak. Antara menu lain meehoon goreng. Sebenarnya nak buat meehoon crispy, tapi leceh pulak. So menu meehoon crispy kita buat open house fasa lain.


Rendang ayam masak malam tadi bersama nasi impit. Walaupun penat seharian ke Singapore dan Beli barang basah di Pandan Uptown, balik2 jer gigih terus masak.


First time gi Pasar Borong Pandan waktu petang. Selalu gi tengah malam.


Aneka lauk pauk yang segar bugar.


Dah lepas shopping barang2 basah, sempat lagi makan durian. Ni apa kes hari2 makan durian!!! Dah nama pun hantu durian kan.

P/s: Ok lah nak buat dessert koktail nangka pula. Oh ya open house harini utk students2 dan ex-students saya ya. Tapi yg lain2 nak datang pun dialu-alukan. Yang lain2 kita tunggu open house fasa ke-2 ya..:)



Post a Comment