Wednesday, August 28, 2013

Budak-budak zaman sekarang masuk jer rumah beraya minta password terus!!!


Semua ni hasil dari DSLR..
Cerita penuh ada di sini..
Alang2 dah ada gambar cun-cun, takkan terperap jer dalam DSLR kan..
Nanti lama2 dah kena delete..hihi..
Beginilah keletahnya kalau budak2 SPM datang beraya ke rumah...
Macam2 Ragam..


Masing2 dapat duit raya..
Tapi nilainya berbeza..
Mengikut cabutan bertuah masing2...kikiki


Aksi ceria kami!!!
Kita-kita ajer..:)


Ulang tayang menu sempoiiii saya..
Janji masak sendiri semua tu!!!


Antara yang terawal sampai..


Menjamu selera dengan penuh kelaparan ni semua..
Al-maklum ler..breakfast..masing2 perut kosong..


Kena sakat oleh ayah damia sebab bangun lambat...hihi


Sesi cabutan duit raya..


Masing2 cabut..


Rezeki masing2..


Diaorg request suruh buat puding ni roti pulak..
Katanya haritu datang beraya tak ada pun menu ni..mana aci lah kengkonon kan..
Ok, ok nampak gayanya kena juga buat sebekas bawa gi tuisyen ni..hihi

Ok lah berbalik kepada tajuk diatas, perasan tak yang budak2 zaman sekarang ni kalau datang beraya jer terus tanya password wifi apa. Hamboiii, lepas salam terus tanya password ya. Kadang2 bukan budak2 jer, yang dewasa pun sama..hihi..dan dan updated status time tu jugak..itu belum lagi mana2 budak2 kecik  yang siap bawak PSP dan TAB sendiri...memang dengan dunia mereka jer lah...Dunia dah berubah...






:::Setiap penulisan sekadar ingin berkongsi saat-saat kemanisan, ilmu, info atau pengajaran yang diperoleh dalam menjalani kehidupan sementara menuju ke Alam yang kekal. Mohon maaf andai kata setiap bait-bait penulisan mencetuskan perasaan iri hati, riak atau ketidaksempurnaan. Sesungguhnya saya juga tidak lari dari sebarang kesilapan sebagai Khalifah Allah di muka bumi ini. Maafkan saya sekali lagi:::
Post a Comment