Monday, August 12, 2013

Singgah Pasar Payang!!!

Bertolak dari Kota Bharu kul 8 pagi.. Kul 12 tengahari baru sampai Ganu.. Haishh jalan jammed jalan jammed.. Dari kita habiskan masa kat atas jalan raya, baik habiskan masa shopping kat Pasar Payang kan. Agak2 kalau penat, transit 1 malam kat Kuantan. Kalau tak penat, direct balik JB..


First time datang Pasar Payang ni.. Eh entah kot2 kecik2 dulu pernah datang rasanya..


Saja2 jalan tingkat atas. Tujuan utama nak beli Beras Wangi.. Tak sempat nak shopping kat KB.. So shopping kat sini pun boleh..


Aleesya mula2 lagi masuk sini nak makan dodol. Jujurnya dodol melaka lagi sedap!


First time saya makan buah jeruk ni. Tak pernah rasa, jadi teringin nak rasa..

 
Currently tgh makan kuew tiaw sup dan nasi air kat sini. Saja rasa makanan ganu pula. Ok lah jemput makan dulu!!!






Post a Comment