Friday, August 23, 2013

Pulun durian!!!


Balik ambil both Damias di Tadika, terus ke gerai durian utk menikmati durian bersama mertua.


Hantu durian memang pantang nampak durian kan! Walaupun pakai uniform sekolah, namun Aleesya memang cermat orangnya. Sikit pun tak boleh bagi kotor. Tapi durian tetap makan. Biar comot mulut jangan comot baju. Hihi

 
Huh! Begitu rakusnya Ayyunie makan durian ya. Sabo jer lah menengok si adik ni!


Siap tapau bawak balik utk ayah damia. Musang king lagi! Kesian ayah damia, ada kelas dari kul 4 petang sampai 9:30 malam ni non-stop sebab students tak lama lagi nak UPSR dan sekarang trial SPM..Tak pe bang, banyak pahala tu... Insyallah.. Semalam kelas saya yang non-stop..:)


Dan menu malam ni, serawa durian. Haihhh tak sabar nak makan dek aroma bauan daun pandan dan durian tu. Ok jom solat maghrib dulu.

P/s: I am so very happy and feeling excited today! Dan pada masa yang sama Terima Kasih Ya Allah bagi saya peluang sebegitu! Wajib terjah kedai majalah cari majalah tu..:)




Post a Comment