Tuesday, June 25, 2013

USS memories II pictures from iPhone 5

Ouchhhh!!!
Really really tired today..
Seawal jam 8 pagi dah sampai ngan anak-anak di Kilang Cocodamia..
Ada projek baru yang hendak diselesaikan sempena sambutan Ramadan dan Syawal akan datang..

Tengahari pula keluar sampai ke larkin lah, Desa Cemerlang lah, Johor Jaya lah, Tampoi lah..
Sampaikan amik both Damias dari tadika pun lewat 15 minit..
Kesian both Damias sebab mereka org yang last parent datang amik.
Sorry sayang-sayang ibu!!!!
Ayah dan ibu ada banyak hal nak diselesaikan..

Next time kami janji tak akan cuba amik lambat sampai 15 minit lagi..
So sad tgk mereka berdua jer dalam muka runsing menunggu kedatangan kami..
Nasib baik teacher Nyam ada dan baik kan..


Ok lah, saya nak take 5 sebelum masuk kelas kejap lagi..
Sambil-sambil kunyah CocoDamia, sambil-sambil belek gambar2 USS dalam Iphone ni..
Wowww...happy sebab tgk anak2 happy..
Jujurnya hadiah percutian ke USS ni adalah utk Ayyunie dan Aleesya!!!

p/s: Banyakkkkkkk gambar-gambar percutian kami dalam DSLR tak transfer pun lagi....
Hurmmmm, dah makin jarang buka laptop...:((

Post a Comment