Thursday, June 6, 2013

Kembali berdua..

Setelah 10 hari cuti2 both Damias ditemani cousinsnya dan tok ma, tok ayah serta nenek mereka, kini mereka kembali berdua..

Bayangkan start dari first2 cuti sekolah lagi, both Damias ditemani oleh nenek dan cousin diaorg dari Kedah, pastu balik kelantan lagilah ramai cousin diaorg, pastu balik JB wawa dan paksu diaorg ikut.

Tapi malam tadi semuanya dah balik. Sob sob sob.. Back to normal lah kehidupan 2 beradik tu. Sepanjang cuti ni, sepanjang tu jugaklah tuisyen diaorg pun tak pergi. Lepas ni dah kena start balik kehidupan dengan buku. Aleesya dah siap semua holiday homework, Ayyunie je lah ada yg tak siap lagi.




Bye bye Wawa.. Baju sedondon 3-3.  Saya beli di Masjid Bandar Baru Bangi masa transit dari KL ke Melaka haritu. Baju muslimah utk kanak2.. Saya pun beli sehelai utk saya juga..:) kebetulan baju2 holiday semua dah putus stok sebab tak berbasuh. So beli baju jer lah jawabnya..


Bye bye Boby. Cousin dari Kedah. Start mula2 cuti tu memang 2 hari ngan Boby jer. Siap bawa Boby ke hulu hilir. Siap bawa Boby gi main-main playground dan air kat Hotel Grand Lexis lagi.


Bye bye Amni, masa ni bawak diaorg ke pantai PCB.. Tapi tak pe Amni dekat jer. Anytime boleh jumpa kat Bandar Baru Bangi tu..

So begitulah kehidupan kanak2..indahnya kalau tgk diaorg gembira. Zaman kanak2 memang happy sebab kalau boleh semua nak main dan berkawan kan..:)
Post a Comment