Friday, June 21, 2013

Upload video di Instagram lebih mudah!!

Fuyoo!!! Instagram dah boleh upload video lah. Siap boleh edit macam kita edit photo tu. Terbaikkk.. I likeeee..

Say good by to keek!!! Hihi


Ni video pertama saya upload via instagram pagi tadi. Yup!!! Suka dengan app video ni.. Cepat dan pantas gitu. Aleesya pun suka jer tgk video dia masak sarapan tu.


Btw kalau nak terus dengar dan tgk video kita upload via instagram tu.. Uolss kena lah updated Instagram dulu.. Then baru boleh tgk dan dengar video kita tu ya. Happy sebab lepas ni boleh upload banyak2 momen-momen best anak-anak dan juga diri sendiri.


Nak updated kat mana?? Senang ajer.. Pergi kat app store, then cari "Instagram", lepas tu tekan updated!!! Then uols bolehlah start record video masing-masing. Teknologi tanpa sempadan gitu kan. Tapi beringat, tak semua momen sesuai utk paparan umum..

P/s: Selamat meng"upload" video uolss!!!
Post a Comment