Saturday, June 1, 2013

Transit di Mahkota Hotel, Melaka

Semalam habis meeting yang ke 2 lewat.. Jam 6 petang baru selesai semua... Driver a.k.a ayah damia tak larat nak drive terus balik JB. So decided transit dan rehat di Makhota Hotel.

Lepas balik dari Singgah Bangi, jam 7 malam gerak ke Melaka. Ya Allah, hujan lebat sepanjang malam, traffic slow dan sesak, accident pun ada 3 sepanjang perjalanan. Memang traffic bergerak perlahan. Jam 10:30 malam baru boleh check in.

Suasana pagi tadi..
Moga kehadiran June lebih banyak saya dan suami menambah nilai kepada org sekeliling saya.. Insyallah..


Ramainya org breakfast..
Kalau kat The Nomad Sucasa semalam ramai foreigner guests, kat hotel ni ramai betul orang melayu kita..


Hah lepas makan apa lagi??? Mandi manda lah..


Ayah damia dan paksu pun bukan main lagi ya. Tapi kat area sini strict, hanya yang pakai proper attire ja boleh masuk.


Ramaikan orang..



Happynya anak2 kecil ni..
Main sampai rentung ya..
Pasni ntah bila pulak nak cuti2..
Queue order dari stokis dan dealer banyak ni weiii..:)


Alhamdulillah, syukur pada Allah kerana kurniakan kesihatan, kebahagiaan, kekayaan, keberkatan serta kekuatan utk meneruskan kehidupan sebagai hambaMU ini. Tanpa semua ini, saya dan suami tidak mungkin akan sampai pada tahap ini. 

Ok lah, saya pun bak terjun dalam air bersama anak2 kecil ini.. Out dulu!!!
Post a Comment