Thursday, May 30, 2013

On the spot cancel balik JB

Pagi tadi jam 8:30 pagi dah bertolak dari KB utk balik JB.. 
Sampai tengah jalan kat Pasir Putih, dapat call yang petang ni ada meeting dengan Supplier kat Kajang.
Adoii, so nak tak nak terpaksa ubah planned. Cancel balik JB, terus ke KL. Kena sampai sebelum jam 5 petang.

Tapi apakan daya, nak speed jalan kampung pun tak boleh. Nak speed kat Highway pun tak leh sebab lori balak banyak betul..

So nak tak nak lagi, call adjust meeting esok. Alhamdulillah nasib baik boleh.. So tidaklah kami rushing bawak kereta kan.




Kalini wawa, cousin both Damias ikut kami sekali balik JB.. Pak Su both Damias pun ikut sama..meriah lah cuti sekolah ni kat rumah kami.. Dan yang bestnya diaorg dah tak sabar2 nak main pool kat hotel ni..


Singgah tepi jalan minum air kelapa dan makan kepok lekor kat Setiu..


Kul 2:30 petang, baru sampai Kuantan. Sempat lagi gi cari Pos Laju kuantan utk pos Cocodamia kepada customer. Ni dah last stok dari 100 kotak yang kami bawa balik dari hari sabtu lepas. Segala pembelian selepas ni akan dipos pada hari Isnin depan ya.


Currently masa saya tgh taip entry ni, saya dan semua tgh berehat di R&R Temerloh di Lebuhraya Pantai Timur. See, happy jer budak2 bangun tidur terus jer main kan.

Ok lah, nak terus perjalanan ke KL lagi.. Haishh hotel pun tak book lagi ni. 
Wajib cari via Agoda jer ni..

Doakan perjalanan kami selamat dan lancar. Dan semoga meeting esok membawa 1001 berita baik!!! Amin amin..
Post a Comment