Sunday, May 19, 2013

Lawatan ke Zoo

Seawal pagi lagi dah hantar Aleesya ke Tadika dia utk lawatan ke Zoo Johor.  First time Aleesya ikut lawatan sekolah dia ni. Ibu pula yang dup dap dup dap. Al maklum lah selama ni asyik berkepit jer bawah ketiak ibu kan..:) tapi ibu percaya Aleesya pasti gembira dan seronok dapat jalan dan enjoy bersama kawan-kawan.

Ibu, ayah dan adik nak gi breakfast di Hutan Bandar kejap. Kang lepas breakfast ibu gi jengok2 kejap kat Zoo Johor tu ya. Sesibuk mana pun, anak2 tetap keutamaan.

Post a Comment