Sunday, May 26, 2013

Bercuti sambil menjana pendapatan.

Alhamdulillah..
Cuti2 juga..
Orang tua jangan dilupa..
Family dibawa bersuka ria..
Yang pasti sales Coklat IQ memang mantap berjalan..


Both Damias dan cousin dari Kedah dan nenek. Ikut saya hantar baki stok utk Stokis Putrajaya. Lepas tu sure bawak diaorg gi jalan2 KL pastu..


Alhamdulillah, stok dah selamat diserahkan kepada Stokis Putrajaya. Muda lagi tuannya ni. Khamis lepas walk in beli 2 kotak jer. Lepas tu malam tu on the spot call nak jadi stokis. Kebetulan stok terhad. So amik yang mana ada jer. Ni balance sudah diserahkan.


Jalan2 pun, cuti2 pun.. Newsfeed kat FB memang tak putus2 masuk.. Pm lagi lah kan.. Whatapps dan email pun boleh tahan jugak..tq fiza.. Dah sampai Langkawi CocoDamia.. Tq juga for the supportive comments!!!


Status2 dari stokis yanh sempat saya nampak di wall saya.. Stokis dari KL, Mira...


Emir, why you look so cute.. Wahh nanti boleh jadi duta CocoDamia ni..sangat sesuai!!!


Status dari Stokis Bangi..serius saya cakap, CocoDamia bukan coklat biasa..

Yang lain2 stokis dan dealer yang tak jemu2 up status kebaikan CocoDamia, we are the best team!!! Tanpa kamu siapalah CocoDamia!!!

Utk testimoni power serta maklumat lanjut tentang Coklat IQ, jangan segan silu jengah FB: coklat IQ ya.. Banyak info menarik disana. Utk pembelian melalui kad kredit atau maybank 2U, boleh juga layari website/blog: coklatiq.blogspot.com.

Alhamdulillah....syukur.. Hari2 mesti maulah coklat Iq ni!!!
Post a Comment