Wednesday, May 15, 2013

Bayu Marina Resort || Kalau tidur hotel tak sah tak main air kan!!!

Last weekends bawa anak2 study kat hotel.
Btw ada sebab kenapa..
Sebab kalau study kat rumah atau office kami, confirm kami tak focus nak ajar both Damias..
Sebab sibuk melayan email2 serta pm2 customer dan juga permintaan nak jadi stokis dan dealer..
Tu tak masuk lagi customer2 kebaya yang makin sibuk nak cari baju kebaya..
So, solutionnya...study kat hotel sambil2 ubah amik angin baru.
Tapi kalau uols nak tahu, time pegang handphone jer berderu notifications kat pages dan juga FB masuk..
Semuanya kerana Coklat IQ- CocoDamia
Dan mungkin rezeki kami, masa bercuti pun stokis siap bank in duit awal2 kepada kami..
Alhamdulillah..

Ok lah, jom layan gambar2 both Damias main air..
Sukanya weiiii diaorg ni..
Al-maklum lah, dah lama tak bawa diaorg ni main2 air kat kolam..


Dah habis study, bawa both Damia turun tingkat 9 main air..
Btw bilik kami memang betul2 menghadap pool..:)


Ramai Singaporean time ni..


Happylah tu boleh main air.


Ibu ayah memerhati jer..


Aleesya yg cuba skill menyelam setelah sekian lama tak menyelam.


Wowww...both Sibling happy..
Terutama Ayyunie tu..


Nak menyelam pakai google pula


Lama lah sikit menyelam kalau pakai google tu..


Ayyunie pun nak pakai google juga


Siap beli kat Jusco berdekatan 1 lagi google supaya tak berebut..


Anak2 happy, ibu ayah lagi happy..


Lepas main pool, Ayyunie main playground pulak..
Memang happy lah diaorg berdua..

Eh baru perasan, banyak betul perkataan "happy' dalam entry ni.
Itu menunjukkan yang kami betul2 "happy".
Alhamdulillah dengan nikmat kebahagiaan yang Allah beri kepada kami sekeluarga.

p/s: Sure anak2 uols pun suka main air kalau stay kat hotel kan..
Post a Comment