Thursday, May 9, 2013

Jalan2 Pesta Konvo UTM

Malam tadi lepas kerja kul 10, ajak ayah damia makan2 kat Pesta Konvo. Kalau dah datang sini, wajib hirup dan sedut meehoon/kuew tiaw sup gear box. Feveret both Damias tu.

Selain makan-makan, aktiviti shopping atau cuci mata pun best juga. Sempat beli baju blouse utk saya dan zara kids t-shirt utk both Damias.

Aktiviti permainan utk kanak2 pun dah canggih sekarang. Dulu naik motor berbateri atau yang remote dikawal oleh parents. Sekarang ada macam2 permainan. Ok lah jom tgk gambar2 kat bawah ni.















Post a Comment