Friday, March 29, 2013

So sad my staff was admitted in Johor Specialist

Pagi tadi dapat call, my staff kena masuk hospital..

So sad sebab my staff tu merupakan ketua facilitator utk program "summer luxury camp" kami semalam dan kelmarin.

May be sebab penat sangat menguruskan dari hal-hal sekecilnya hingga hal-hal sebesarnya demi menjayakan program ni. Dan kat sana pun tidur beberapa jam sahaja. Tapi tak boleh lawan my hubby, ayah damia yg tak tidur langsung..:))

Whatever, get well soon ya Hafiq..semoga cepat sembuh.. Don't tension-tension.. Program dah berakhir dengan Jaya sejayanya..

Alhamdulillah, appreciated semua kerja sama dari facilitator..

P/s: tgh upload video2 yg awesome sepanjang kem kami di Tanjung Sutera Resort..



Post a Comment