Wednesday, March 27, 2013

Otw ke Tanjung Sutera Resort bersama 70 + 2 anak..

70 anak tu means my students laa..
2 org anak lagi tu anak darah daging sendiri..
Seawal 7:30 pagi ibu bapa dan students dah berkumpul di Pusat Bahasa Pelangi Taman U...
Masing2 excited semua nak gi our "summer luxury camp" ni..

Both Damias pun excited jugak.. Excited sebab dapat naik bas utk jarak jauh. Sebelum ni manalah pernah naik bas gi jauh2..Ayyunie tu masyam pagi2 sebab tak dapat minum milk lagi.. Malu lah kan minum milk depan org ramai.. Kata dah masuk 4 years old..:))

Ok lah, kat Tanjung Beach Resort tu line 3G tak berapa stabil, kejap ada kejap tak ada.. Kalau ada saya updated lagi..:))

P/s: Kereta saya pun bercuti 2D1N juga kat banglo harga juta2 kat belakang office saya tu.. Hihi.. Kebetulan mostly anak2 jutawan kat belakang tu belajar tempat saya.. Ada pula parents yg offer simpan kereta kat situ.. Wahhhh.. Alhamdulillah..dijamin selamat!!!

P/s: Semoga semuanya berjalan dengan lancar dan selamat.. Amin





Post a Comment