Monday, March 25, 2013

Rezeki dikongsi bersama

Alhamdulillah, rezeki dikongsi bersama-sama dengan pelajar-pelajar Pusat Bahasa Pelangi pagi tadi. Tak jauh pun, katering kat restoran bawah tu je.. Restoram Anjung Desa.

Cuti sekolah ni, start kerja 8 pagi sampai tengahari. Hurmn kata jer sampai tengahari. Saat entry ni ditulis jam 2:45 petang, still tak balik lagi. Banyak keje ooooo nak settled. Dengan student2 SPM lepas datang bincang kursus2 yg patut diambil dengan keputusan SPM masing2..

Ok lah, nak sambung buat kerja dulu..jom layan gambar2 meriah kami pagi tadi sama-sama bersarapan dgn lebih 70 org students yg datang pagi ni. Memang meriah, sampaikan jammed jalan org tgk apalah agaknya ramai2 kat restoran tu.. Hihi

Alhamdulillah dengan pemberian rezeki daripada Allah. Ada lebih kita kongsi lagi!!!



















Post a Comment