Monday, March 18, 2013

Mencuba tudung brand baru

Tudung baru, brand baru, warna baru..
Mencuba pula brand baru..
Kualiti pun setanding dengan jenama-jenama terkenal.. Harga RM140.. Disebabkan walk in dapatlah harga murah. Yang bestnya owner tak berkira langsung nak bagi diskaun..

Lately tudung 3 layer tumbuh bak cendawan lepas hujan.. Tapi kita sebagai pembeli wajiblah pandai memilih sebelum membeli. Ada kain sangat lembut umpama kain di Gulatis, ada kain gred sederhana umpama di Jakel (tapi Jakel pun ada gred yang mahal), dan ada kain sangat kasar dan kejong umpama kain yg biasanya dari vietnam. Saya ada tudung kebanyakan yang berbeza material. So far dah boleh fikir secara logik wajarkan harga tudung tu hara sekian sekian. Hihi, nama pun pembekal dan pengeluar kebaya kanak2 kan.. So perbandingan material insyallah bolehlah kenal..

Apa2 pun, tak kira apa brand, tak kira berapa harga, tak kira apa warna, yang penting niat kita pakai tudung utk apa. Insyallah, sama2lah kita cuba jadi wanita yang sempurna di mata Allah..:))

Post a Comment