Tuesday, March 12, 2013

Nandos || Favourite forever

Dulu, kini dan kini..
Selamanya tu tak sure lagi..
Kot2 pasni jumpa ayam yang lagi best dari Nandos ke kan..

Tapi memang kalau nak makan ayam ngan nasi, Nandos tempat utama..
Bukan ibu ayah je suka, anak2 pun sama..
Kalau order mesti amik set yang whole chicken punya..
Confirm habis sampai menjilat jari..

Mari tgk aksi2 my both Damias bersama ayam peri-perinya..
Oh ya, ayam whole set tu kami amik 2 perasa...
Utk both Damias amik lemon & herb peri-peri..
Untuk ibu dan ayah amik Hot peri-peri..
Memang sangat yummy!!!


Lunch ahad lepas..
Lunch pun dah lambat.
Dalam kul 4 petang lebih..
Sebab pulun study semuanya...kan ni minggu exam..
Haishhh makin geram kan tgk Ayyunie..geram ngan pipi chubbynya..:))


Permata, intan dan berlian saya..:))
Eh sapa nak jadi permata, sapa nak jadi intan, sapa nak jadi berlian ni???



Yeayyy, makanan dah sampai!!!!


My little sweetie Ayyunie..
Muahhh..geram nak gomol2 dia hari2..


Normal lah tu makan 4 beranak kat Nandos kan..
Tapi kami ada add on menu lagi..
Baskin Robbin ice cream, mediterrean rice dan coleslaw..


Ok sebab amik set yang whole chicken tu, dapatlah RM10 voucher..
Valid guna utk next visit..
Sure datang lagi sini sebab favourite forever lah katakan..

p/s: Apa pula heavy fast food yang uolss suka ya?? 
Post a Comment