Monday, March 18, 2013

Oven baked cookies Sundae yang tempting!!!

Sabtu lepas ada sekolah ganti kan..
Both Damias pun sama ada tadika ganti..
Yup ada org tanya tadika pun ganti ke??
Ah ah tadika both Damias memang betul2 ikut sekolah punya polisi..
Kalau sekolah Ren atau Men ganti, tadika both Damias pun sama..

Balik sekolah tanya both Damias nak makan apa???
Aleesya jawab PIZZA!!!!
Oraittt tak yah cakap banyak..terus pergi Pizza Hut Jusco Taman U..
Kebetulan ibu n ayah pun tak makan tengahari lagi masa tu..
Sebab memang sengaja tunggu nak makan sama2 both Damias..


Ayyunie yang chubby..
Dah nak masuk 4 tahun hujung bulan ni..
Aleesya cam gitu ler kedingnya..


Owhhh, Oven Baked Cookies Sundae yang sangat tempting..
Sepatutnya dessert kan, kitaorg buat appertizer..
Tak dan apa2, kejap jer licin cookies ni..
Teringin pula nak belajar buat sendiri makanan ni..
Nampak cam senang..hihi...


Kata nak makan Pizza kan..
Hah..makan puas puas tau...


Ayyunie memula kata nak makan nasi..
Pastu nak makan chicken ball ni pula..
Apa2 lah Ayyunie..
Sebab Ayyunie ni tak cerewet bab makanan..
Tapi nasi kena ada jugaklah..


Berselera makan..


Dah siap makan, naik atas beli groceries rumah sikit..
Dan lagi satu yang wajib beli ada coolblog...
Hihi..


Post a Comment