Friday, March 8, 2013

Menang percutian ke USS dari Dumex Dugro || Janji ditepati utk both Damias


Masih ingat lagi ketika entry di atas ditulis..
Ketika itu August 2010..
Kira2 2 tahun yang lalu..
Yang mana seorang ibu berjanji dengan dirinya sendiri, nak bawa anak2nya ke USS bercuti..

Masa tu ibu dan ayah pergi, utk celebrated Anniversary..
Bukanlah ibu & ayah tak hendak anak-anak ibu menemani,
Tapi masa tu kamu berdua masih kecil lagi...

Siap ada warkah untuk menulis apa yang terbuku dihati..
Untuk kedua-dua puteri kecil kami...
Untuk lebih memahami dan menghayati..
Bolehlah baca warkah ini...:))



Dan Alhamdulillah, Allah makbulkan impian dihati..
Melalui Dumex Dugro diturunkan rezeki..
Percutian ke USS janji ditepati..
Pasti anak-anak ibu happy happy happy...hopefully!!!!


Nama saya no 10..
Alhamdulillah...kata kawan saya yang post gambar ni, semalam ada keluar kat Harian Metro nama2 pemenang...hihi, saya copy jer gambar ni...harap dihalalkan ya En Ismail Hussin..:))

Tahniah juga buat Kak Suzi aka mama zharfan sebab menang juga..

Cuma saya ingat2 lupa ni menang tiket 2 dewasa 2 kanak2 sahaja atau include hotel 2D1N sekali..
Serius dah lupa sebab dah lama join contest ni..tak silap since Dec 2012..
Tu pun 1 entry sahaja...Alhamdulillah..kalau dah rezeki tak kemana..
Terima kasih Allah...

Ok,  can't wait for the USS vacation with my 2 little daughters!!!



p/s: Kali ke-2 menang dari Dumex Dugro, kali pertama menang Samsung 7.0 Tab..pastu adalah dapat bantal bentuk Apple warna merah dari Dumex Dugro...Syukur rezeki daripadaNYA...moga akan bertambah-tambah bersinar dan barakah rezeki-rezeki yang akan datang...Aminnn



Nota Kaki:
:::Setiap penulisan sekadar ingin berkongsi saat-saat kemanisan, ilmu, info atau pengajaran yang diperoleh dalam menjalani kehidupan sementara menuju ke Alam yang kekal. Mohon maaf andai kata setiap bait-bait penulisan mencetuskan perasaan iri hati, riak atau ketidaksempurnaan. Sesungguhnya saya juga tidak lari dari sebarang kesilapan sebagai Khalifah Allah di muka bumi ini. Maafkan saya sekali lagi:::
Post a Comment