Tuesday, March 26, 2013

Dah sign up 'keek'???

Mula2 myspace, lepas tu friendster, pastu facebook, kemudian twitter, then instagram pulak, dan terkini keek lah pulak..

Saya tgk keek ni lebih kurang sama macam instagram, cuma kalau instagram upload gambar, keek upload video..

So far tak sempat godeh2 secara advanced lagi.. Baru reti upload video, komen dan like jer..hihi..

Ok lah yang nak upload video dalam keek, make sure download dulu apps "keek" terlebih dahulu. Selamat ber'keek'.. Agak2 nak follow saya pun dialu2kan.. Hihi.. Memang banyak video both damias dalam hp, ipad dan Dslr ni.. Tak masuk dalam smart camera samsung lagi.. Cuma rajin atau malas jer nak upload dalam medium yang ada..

P/s: lagi suka upload video dalam YOU TUBE!!!



Post a Comment