Wednesday, March 6, 2013

Main masak-masak kat Sizzling Stone pula

Selalu main masak2 makanan Korea @ Seoul Garden..ni try bawak family mertua saya main masak2 @ Sizzling Stone pula..

Kat sini both Damias paling suka chicken Grill.. Saya dan ayah damia pula suka tom yam yang boleh makan 3 org 1 bekas tu..family yg lain2 pun sama order lebih kurang jer cuma ada add on kebab set dan spagetti..

Pendek kata memang kalau family members datang rumah kami, bawak gi makan2 dan jalan2 kat luar jer lah.. Kadang2 jer masak kat rumah.. Bukan apa, tak nak menyusahkan mertua kat dapur.. Hihi.. Tapi sekali dah sama2 masuk dapur, havoc juga kat dapur tu..:))

Ok lah jom layan gambar2 kami masa kat Sizzling Stone.. Both Damias sukalah sebab cousins diaorg wawa ada datang temankan diorg.. Masa raya cina tu pulak, cousin diorg lagi sorang, aida datang jalan2 JB jugak..tapi apa2 pun Aleesya tetap rindukan ibu ya tak???













Post a Comment