Sunday, September 4, 2011

RAYA KAN SEBULAN..

Alhamdulillah..
Selamat sampai JB jam 6:30 pagi tadi..
Ngam2 12 jam perjalanan dari Kota Bharu bertolak dari sana jam 6:30 petang semalam..
Selalu kalau balik JB atau KB..mesti bertolak awal2 pagi lepas subuh...
Tapi semalam decided nak bertolak lewat sebab rata2 org yang bercuti bertolak ke destinasi masing2 semalam..


Tema kami tahun ni KUNING DI RAJA..:)
So, dikesempatan ini...kami sekeluarga ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.
Maaf Zahir dan Batin andai ada yang tersinggung perasaan atau tersalah kata..
Sebab kadang2 kita ni dah habis jaga tata susila dan percakapan kita..
Tapi manusia biasa tetap tak alah dengan silap yang tak sengajakan..


Owh yer...semalam sebelum bertolak balik JB..pagi2 tu sempat shopping ke Pasar Munduk, Thailand..
Best2 sebab naik bot kalau nak shopping kat situ..
Details later lah yer..
Sebab memang banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sangat cerita yang dikongsikan bersama ni...:)

p/s: Uols dah balik rumah masing2 ke dari kampung???



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment