Friday, August 26, 2011

Menang Voucher Jakel dan Mayfair Treatment!!!

Rezeki sebelum balik raya!!!
Baru kejap tadi sampai..


Menang Voucher Mayfair slimming treatment...
5 tahun yang lepas, before ader aleesya lagi...dah pernah guna perkhidmatan MAYFAIR ni..
Bukan sebab gemuk pun...tapi saja2 nak try pergi slimming centre...
Masa tu ader promotion..tu yang tak fikir panjang terus grab..
Pastu tak sangka masa treatment tu, macam2 cara pulak diaorg persuade kita suruh beli itu ini..
Last2 terbeli jugak tu...:(
Tak pe lah pengalaman..
This time kalau nak redeem voucher kat atas tu, kena buat muka garang dan tegas sikit..
Baru therapist tak nak pujuk2 kita beli produk diaorg kan...hehe


Yang ni memang berbaloi2 dapat...
Alahai..kenapa dapat RM20 jer..
Boleh bagi lebih tak JAKEL..
Ai dah labur ribu raban kat JAKEL tau..
Kesian kat ai...hehe...minta simpati pulak tu..
Tak kira tak kira nak voucher RM2000 boleh??? hahaha


Owh yer..cam mana leh dapat voucher2 tu???
Ni ler bukti menang voucher2 tu..
Hurmm...confius jap sebab ibu ni kan kalau bab2 lucky draw ni tak pernah simpan harapan...
Alhamdulillah...rezeki jugak tu walaupun tak seberapa kan...

p/s: Masih berkira2 nak balik pagi esok atau malam esok...sebab ader jemputan khas berbuka puasa bersama anak2 yatim...planning balik pagi esok...tapi niat dihati dah lama nak berbuka dengan penghuni2 rumah anak yatim tu...alhamdulillah...Allah makbulkan permintaan ku...tapi....tu lah masa pulak clash...kena fikir lagi dan lagi ni!!!





 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment